Tilintarkastuspalvelut

Tarjoamme yrittäjälle laadukkaat tilintarkastuspalvelut ammattitaidolla.

Kokeneet tilintarkastajamme hoitavat toimeksiannot luottamuksellisesti alan standardien ja ohjeistusten mukaisesti. Noudatamme työssämme äärimmäistä tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta, jotta voisimme tuottaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeää, jotta voimme varmistua asiakkaan toiveista ja tarpeista tilintarkastuspalveluihin liittyen.

Lakisääteiset tilintarkastukset

Lakisääteinen tilintarkastuksen kautta varmennetaan yrityksen tilinpäätöksessä esitetyn taloudellisen informaation paikkansapitävyys ja lainsäädännöllisyys. Laadukas tilintarkastus pienentää liiketoiminnallisia riskejä, sillä sen avulla voidaan havaita virheitä ja parantaa yrityksen toimintaa tulevaisuudessa.

Yleisluontoiset tarkastukset

Tilintarkastuksen ja yleisluonteisen tarkastuksen suurin ero on siinä, minkä tasoisen varmuuden ne tuottavat. Yleisluonteisen tarkastuksen tuottama varmuus on rajoitettu verrattuna tilintarkastukseen. Se voi kuitenkin olla riittävä omistajien ja muiden sidosryhmien näkökulmasta, kun kyseessä on mikro- tai pienyritys.

Liikennelupien tarkastukset

Yrityskonsultit tarkistaa tarvittaessa muun muassa liikennelupien lupalajin, -numeron ja voimassaolot.

Osakeyhtiölakiin perustuvat erityistarkastukset ja lausunnot

Erityisellä tarkastuksella saadaan ulkopuolisen tahon puolueeton näkemys ristiriitaisiin tai muutoin selvitystä kaipaaviin asioihin. Parhaimmillaan aluehallintoviranomaisen määräämä erityinen tarkastus turvaa muun muassa vähemmistöosakkeenomistajan asemaa, koska sen avulla vähemmistöosakkeenomistaja saa yhtiöstä sellaisia tietoja, joita se ei muuten saisi.

css.php
fiFinnish
en_GBEnglish fiFinnish