Palvelut

Tarjoamme konsultointia jokaiseen yrityksesi kehitysvaiheeseen

Missä tarvitset konsultointia?

Aloitus ja lopetus

Paperityöt ja rekisteröinnit - Budjetointi ja veroneuvonta - Yhtiömuodon valinta - Investointi ja budjetointi - Yrityksen lopettaminen

Muutos- ja ongelmatilanteet

Yritysfuusiot - Yrityksen arvon määritys - Sukupolvenvaihdos - Kansainvälistyminen - Taloudelliset vaikeudet - Strateginen suunnittelu

Tilintarkastus

Lakisääteiset tilintarkastukset - Yleisluontoiset tarkastukset - Osakeyhtiölakiin perustuvat erityistarkastukset ja lausunnot - Liikennelupien tarkastukset

Käytännön esimerkkejä

Kustannuspaikkaseuranta

Onko sinulla hankaluuksia hahmottaa eri toimintojen kuten myymälän, verkkokaupan, tai eri toimipisteiden tuottamaa voittoa? Tehokkailla työkaluillamme, palveluilla ja prosesseilla voimme seurata hyvin tarkasti tai suuntaa-antavasti eri liiketoimintojen tuottoja, kuluja ja voittoja.

Liiketoimintamallin budjetointi

Haluaisitko avata esimerkiksi verkkokaupan tai uuden toimipisteen, mutta et tiedä paljonko se maksaa, ja mikä on mahdollinen takaisinmaksuaika? Liiketoiminnan mallinnuspalveluillamme voit saada suuntaa-antavaa arviota perustettavasta liiketoiminnan osa-alueen rahoitustarpeesta, toiminnan tuloksesta, takaisinmaksuajasta ja sen kustannustehokkaista toteuttamistavoista.

Kassavirran ja tuloksen budjetointi

Onko sinulla kasvuyritys, mutta rahojen riittävyyttä ja uusien rahoituskierrosten tarvetta on hankalaa tai mahdotonta ennustaa? Yksikään yritys ei toimi ilman kassavirtaa, joten se on tärkein yrityksen toimintaedellytys. Sen vuoksi toiminnan laajuudesta riippuen on hyvä laatia kassavirtaennuste ja seurata sen toteutumaa. Kassavirran raportointi- ja ennustuspalveluillamme voimme yrittäjän kanssa yhteistyössä mallintaa vanhaa sekä ennustaa sen perusteella tulevaa kassavirtaa, jotta vältyttäisiin ikäviltä yllätyksiltä.

Yritysjärjestelyt

Tarvitsetko apua yhtiö- ja vero-oikeudellisissa asioissa? Autamme yritysjärjestelyiden suunnittelussa, jotta yrityksesi toiminta olisi mahdollisimman kustannustehokasta ja riskitöntä.

Haluatko ammattitaitoista konsultointia yritystoimintasi tueksi?

Ole yhteydessä toimistoomme puhelimitse toimistoaikoina tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta. Hoidetaan yhdessä liiketoimintasi kuntoon!

Konsultointi 89€/h

css.php
fiFinnish